top of page

Tarieven Therapeutisch consult per 2024

Omdat ik geregistreerd ben bij de RBCZ, ben ik vrijgesteld van BTW. voor mijn therapeutische consulten.

Intake 90 min:                                   90 euro

Therapeutisch consult 60 min:              65 euro

Per kwartier extra:                              10 euro (dit wordt van te voren afgesproken)

Avondtarief:                                      10 euro meerprijs (in principe alleen op dinsdagavond.)

Indien u niet in de mogelijkheid bent om naar mijn praktijk te komen, kan ik aan huis behandelen. Tegen een meerprijs. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Als erkend registertherapeut ben ik aangesloten ben bij de Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en de overkoepelende organisatie RBCZ

Daarom zullen uw therapeutische behandelingen vaak (gedeeltelijk) vergoed worden bij veel zorgverzekeringen. Bekijk dit van te voren goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt de vergoedingen hier bekijken. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

De consulten graag contant of per betaalverzoek bij mij af rekenen. De factuur wordt dezelfde dag naar u gemaild, deze kunt u bij uw verzekeraar indienen.

De factuur voldoet aan de eisen van uw zorgverzekeraar. U dient wel uw verzekeringspasje en geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het eerste bezoek.

 

 

Annuleringsvoorwaarden 

Het kan altijd voorkomen dat er omstandigheden zijn dat u niet in staat bent om uw afspraak na te komen, wilt u dan  minimaal 24 uur van te voren afzeggen. 

Indien u een gemaakte afspraak niet of tijdig afmeldt, zal er 50 % van de prijs van een consult in rekening worden gebracht, deze kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering. 

bottom of page